my Personaltrainer


Το personal training έχει πολλούς στόχους ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασκούμενου όπως αύξηση δύναμης, απώλεια βάρους και λίπους, βελτίωση ευλυγισίας και ευκαμψίας, αποκατάσταση τραυματισμών ή κακώσεων, βελτίωση ισορροπίας και ιδιοδεκτικότητας.

Πρόκειται για έναν ολοκληρωμένο και αυστηρά εξειδικευμένο τρόπο άσκησης, που σας βοηθά να πραγματοποιήσετε τους προσωπικούς σας στόχους μέσα από την άσκηση, τη διατροφή, την ενθάρρυνση, τις σωστές γνώσεις και τις ανθρώπινες σχέσεις.

Για σένα που θέλεις μια πιο προσωπική προπόνηση με επαγγελματισμό και την απαραίτητη καθοδήγηση έτσι ώστε γρήγορα να είσαι σε θέση να κάνεις μόνη σου την προπόνηση που χρειάζεσαι. 

Μια εξειδικευμένη προπόνηση μόνο για σένα με σκοπό μια μεταμόρφωση εξωτερική στο σώμα σου στα επίπεδα που χρειάζεσαι καθώς και εσωτερική να αγαπήσεις τον εαυτό σου και το κορμί σου σε συνδυασμό με την κατάλληλη διατροφή σου χωρίς στερήσεις και εξαντλητικές δίαιτες.


Η ζωή σου θα γίνει καλύτερη όταν ισορροπήσεις ένα υγιές σώμα με μια άρτια διατροφή.      Ο στόχος για καθεμία μας είναι ξεχωριστός και θέλουμε να γυμναστούμε όλοι για κάποιο λόγο και ποτέ δε θα είμαστε ίδιοι στο κορμί, στο πρόγραμμα που θα ακολουθήσουμε. 

Αγάπησε εσένα και δείξε σεβασμό στο σώμα σου.

Άλλωστε να θυμάσαι: ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΑ ΔΥΝΑΤΟΙ

Να γυμνάζεις τόσο το σώμα σου όχι για να φαίνεται δυνατό (ρωμαλέο) αλλά όσο το να είναι υγειές. ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πώς να επιλέξεις τον κατάλληλο Personal Trainer